Hur du undviker extra avgifter när du flyttar genom att slå in dina prylar

 Har detta hänt dig?: Flyttarna, som flyttar dina saker till ett annat land eller stat, anlände och började sin bedömning av dina varor , beslutade vad de skulle lasta först i lastbilen och för att se om allt var ordentligt packat. Det visar sig att de kan vägra att flytta vissa föremål om du inte slår in dem för att säkerställa att de inte skadas under flytten. 

Om du anlitar en självbetjäningsflyttare istället för att anlita en fullservice flyttfirma ansvarar du för att allt du vill ska flyttas är ordentligt packat.

Även om du vanligtvis har dina saker inslagna, ibland missas saker för att du glömmer, du får ont om tid, eller så vet du helt enkelt inte att det ska slås in. Ibland kommer dina rörelser att rymma dig, men många gånger kommer de att debitera dig extra för att slå in föremålen själva innan de placeras på lastbilen. För att undvika att ådra sig en extra kostnad eller få en räkning för tjänsten senare, gå igenom den här listan över föremål som du bör slå in och skydda innan flyttarens ankomst.

Kom ihåg att vissa flyttare tar betalt och andra inte. Du bör fråga flyttfirman vad deras regler är - vilka föremål som kräver plastförpackning och hur mycket de tar för att göra det - bara för att spara tid och pengar. Du måste också förstå skillnaden mellan flyttare och vilka tjänster som ingår och vilken som är den bästa för dig att anlita.

Kom också ihåg att det finns saker som en flyttar inte kommer att flytta oavsett hur väl du packar den. Vet vad du inte kan flytta och hur du blir av med det innan du börjar packa. 

flyttar


möbel

De flesta stora möbler som är känsliga för repor och bucklor bör skyddas med rörliga filtar eller kuddar. För föremål som inte kan skyddas på detta sätt, använd plastfolie som säkerställer att föremålen kommer fram repfritt. Föremålen inkluderar möbler som är stoppade, inklusive soffor, fåtöljer, matsalsstolar, kontorsstolar och sänggavlar.

De säger att förändring är den enda konstanten i livet. Och även om detta kan vara sant, är det ofta inte särskilt bekvämt. Särskilt när det gäller att bohagsflytt stockholm. Oavsett om du flyttar till ett nytt hem eller kontor kan processen att packa upp och transportera dina ägodelar vara skrämmande. Det är där ett möbelrörelse är praktiskt.

En möbelrörelse är exakt hur det låter som: en tjänst som hjälper dig att flytta dina möbler från en plats till en annan. Detta kan vara särskilt användbart om du inte har mycket tid eller energi att hantera förpackning och transportera dina möbler på egen hand. Ett bra möbelföretag kommer att ta hand om allt åt dig, från att packa upp dina möbler till att leverera det till din nya plats.

Om du funderar på att anställa ett möbler som flyttfirma Stockholm är det några saker du bör tänka på.

 

Obehagliga saker

Obehagliga föremål är de bitar som inte får plats i en låda, som inte kan slås in i en filt, men de kan gå vilse om de packas in i lastbilen på egen hand. Saker som bords- eller skrivbordsben, hyllor eller gardinstänger. Det är en bra idé att sätta ihop lösa bitar med plastfolie. Det kommer inte bara att förhindra att föremål går förlorade och skadas, utan du kommer att rädda föremålets yta genom att använda plast och inte tejp för att hålla ihop dem. Det gör dem också lättare att flytta.

Smutsiga, feta föremål

Utomhusartiklar är ofta krympförpackade. Dessa inkluderar grillar, verktyg, oljedunkar och andra garageartiklar.

Stora, svårpackade leksaker

Krympplastleksaker, i synnerhet gosedjur, dockor och allt annat som är svårt att packa i lådor kan slås in. Stora leksaker, besvärliga leksaker och saker som annars skulle kunna gå vilse bör alla slås in.

Saker du inte kan slå in och inte får plats i en låda

Allt du inte kan packa i en låda eller skydda med filtar och som kan bli repigt under flytten, bör krympförpackas. Saker som anslagstavlor, stora tavelramar och skrivbordsfläktar bör krympas. Allt du oroar dig för och som har värde, men som ändå inte kan packas ordentligt, skulle förmodligen kunna använda lite plastfolie.

Det är sunt förnuft. Om du värdesätter det, skydda det.


Skicka en kommentar

Nyare Äldre