HUR PACKAR MAN UTAN BUBBELHÅLLARE?

 Packning och flytt är synonymt med bubbelplast. Bubbelplaster är den mest använda förpackningen i alla försändelser. Det går inte att förneka att de erbjuder en oöverträffad skyddsnivå och kan skydda dina tillhörigheter under de tuffaste förhållanden.


Bubbelplast är också extremt lätt eftersom det i huvudsak är luft instängd mellan två plastskivor. Vikt spelar en avgörande roll i varje flytt, och om du anställer proffs kan den extra vikten kosta dig mer. Slutligen är den otroligt flexibel och kan lindas runt alla föremål oavsett form.


Trots att den globala uppvärmningen ökar och människor blir mer naturmedvetna måste plast bytas ut. Låt oss ta reda på ersättningar för bubbelplast utan att hindra din flytt.





Omslagspapper


Omslagspapper är det näst bästa efter bubbelplast. Materialet är tillräckligt mjukt för att dämpa dina tillhörigheter och göra stort intryck. Du kanske måste linda den några gånger till än vad du skulle ha med bubbelplast. Men kostnaden för att packa papper är avsevärt lägre än bubbelplast, och du kan i slutändan spara några avgjutna i slutet av din flytt.


Befintliga klädesplagg


Detta kan vara det mest uppenbara men ändå effektiva sättet att packa. I alla rörelser kommer du att packa dina kläder, handdukar, lakan, filtar, etc. Istället för att stoppa dem i din resväska kan du använda dem för att ersätta bubbelplast. Tyget är lika flexibelt som bubbelplast och, om det packas tätt, kan det ge mer skydd. Slutligen är den viktigaste faktorn att det inte kommer att kosta dig någonting, i själva verket kan det spara pengar eftersom du kommer att använda utrymmet mer effektivt.


Tidning


Det sista möjliga alternativet är att använda tidningar. Strukturen är inte lika mjuk som andra material i listan, men den kan få jobbet gjort. De flesta av oss har buntar med gamla tidningar gömda i ett hörn. Att återvinna dem är miljövänligt och kostnadseffektivt.


Om du fortfarande behöver använda bubbelplast för din flytt, köp den inte. Fråga dina vänner eller lokala butiker om de har någon oanvänd bubbelplast och använd dem. Varje steg är viktigt i kriget mot föroreningar. Behöver du hjälp med packning och flytt, kontakta oss nu!


Skicka en kommentar

Nyare Äldre